تحقیق درباره گونه هاي ذرت
↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓
فرمت فایل: word
(قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحات:11
قسمتی از متن فایل دانلودی:
گونه هاي ذرت
انواع ذرت از نظر ويژگي ها و ساختمان آنوسپروم متفاوت هستند . مهمترين گونه هاي ذرت عبارتند از :
- گونه ذرت غلافي : پر مصرف ترين گونه در كشورهاي توليد كننده ذرت
- گونه ذرت دنداني
- گونه ذرت سخت
- گونه ذرت آردي
- ذرت شيرين : براي توليد كنسور ذرت استفاده مي ود و قند آن دكسترين است.
- گونه اپك2 : داراي اسيد آمينه هاي ضروري ليزين و متانونين و تروپيتوفان است . اين گونه از موتاسيون ها حاصل شده
- گونه ذرت مومي
- گونه ذرت آجيلي
ويژگي هاي كيفي ذرت :
گونه هاي مختلف ذرت داراي ويژگي هاي متفاوتي هستند و براي مصارف مختلف ذرت گونه هاي با ويژگي هاي خاصي مناسب تر است . بنابراين پيش از انتخاب ذرت ابتدا بايد نمونه آن را مورد ارزيابي لازم قرار داد . در ارزيابي ذرت جهت استفاده براي موارد مختلف عوامل زيادي تاثير دارند كه مهمترين آنها عبارتند از : رنگ،وزن مخصوص،ميزان دانه هاي شكسته شده،دانه ها آسيب ديده،دانه هاي حشره زده،دانه هاي كپك زده ،آشكار و پنها بو،مقدار نشاسته.
مراحل مقدماتي براي تعيين اسيديته و پراكسيدنيك
دو بسته پفك را خرد كرده و داخل ظرف شيشه اي دردار مي ريزيم .نسبتاً آنرا پر مي كنيم سپس روي آن را هگزان مي ريزيم تاسزحي كه هگزان بالا بيايد و 24 ساعت مي گذاريم بماند بعد از اين مدت آنرا صاف كرده و هگزان چون حلال چربي است چربي پفك را در خود حل كرده و خارج مي شود و از صافي رد شده و بعد از اين محلول (هگزان و چربي) را مي گذاريم بماند تا هگزانش خارج شود . مي توانيم روي بن ماري قرار دهيم تا اين كار سريعتر انجام شود.از روغن باقي مانده براي تعيين اسيديدته و پراكسيد استفاده مي كنيم .
رطوبت
ابتدا پليت را كه داخل فور استريل كرديم از فور درآورده و داخل دسيكاتور گذاشته تا سرد شود. بعد پليت را با ترازي ديجيتالي وزن كرده و وزن آنرا يادداشت مي كنيم سپس kg2 نمونه را روي آن وزن كرده بعد نمونه را در سطح پليت پخش كرده و در داخل فور مي گذاريم و به مدت 5/2 ساعت در دماي c105 و سپس اختلاف وزن قبل و بعد از خشك كردن را اندازه مي گيريم . براي تهيه نمونه يك بسته پفك برداشته و پفك داخل آنرا خرد مي كنيم و بعد بسته را باز كرده و نمونه را برمي داريم . براي اندازه گيري بعد از خشك كردن پليت را از فور برداشته و داخل دسيكاتور گذاشته تا سرد شود بعدش وزن مي كنيم.
و…..
دیدگاهتان را بنویسید