مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مدل سازی گرمایی و جرمی برای کاربردهای ایمنی میکروبی غذا در صنایع گوشتی: مرور

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Heat and Mass Transfer Modeling for Microbial Food Safety Applications in the Meat Industry: A Review

عنوان فارسی:

مدل سازی گرمایی و جرمی برای کاربردهای ایمنی میکروبی غذا در صنایع گوشتی: مرور

چکیده:

درجه حرارت یکی از عوامل مهم و موثر در رشد میکروبی در صنایع گوشتی بوده و از اینرو از جمله پارامترهایی است که برای ایمنی غذا در صنایع گوشتی بسیار مورد توجه قرار می گیرد. در چند دهه اخیر، مدل سازی گرمایی و تغییر جرمی در محصولات غذایی مورد توجه ویژه در صنایع گوشتی قرار گرفته است به طوری که می توان با مدلهای میکروبی پیش بینی شده و در نهایت با مدلهای ارزیابی خطر هماهنگ کرد. بنابراین مدلهای گرمایی و تغییر جرمی را می توان به عنوان ابزار عملی برای ارزیابی ایمنی میکروبی محصولات گوشتی، به ویژه در صورت فرآورش غیر منتظره مانند خطا در فرآورش گرمایی.

تعداد صفحات انگلیسی: 20

تعداد صفحات فارسی: 48

سال مقاله: 2013

فرمت فایل: Pdf انگلیسی+ Word فارسی


  جدیدترین فایل های لایه باز در پی اس دی نگار کارت ویزیت,بنر,طرح لایه باز, فایل های گرافیکی دانلود  دانلود جدیدترین فایل های دانلودی  دانلود جدیدترین فایل های دانلودی نگار فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *