مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی تأثیر مقدار نشاسته استیل دار شده اتصال عرضی در ساختار و دوام ماست آماده

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Effect of cross- linked acetylated starch content on the structure and stability of set yoghurt

عنوان فارسی:

تأثیر مقدار نشاسته استیل دار شده اتصال عرضی در ساختار و دوام ماست آماده

چکیده:

در این پژوهش، تأثیر نشاسته استیل دار اتصال عرضی در سیستم ماست آماده به وسیله بررسی میزان روانی، ویسکولاستیکی، توان زتا، رسانندگی و ساختمان میکروسکوپی بافتهای ماست آماده مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج بدست آمده نشان می دهد پایداری، ضریب کشسانی و ضریب چسبناکی ماست زمانی که غلظت نشاسته استیل دار اتصال عرضی بالا می رود، افزایش می یابد. سیستم یک ماست آمده که به آن نشاسته استیل دار مقطع عرضی اضافه شده است، نازک شدن برش را نشان می دهد و مایعی شبه پلاستیکی پس می دهد.

تعداد صفحات انگلیسی: 7

تعداد صفحات فارسی: 17

سال مقاله: 2014

فرمت فایل: Pdf انگلیسی+ Word فارسی


 دانلود جدیدترین فایل های لایه باز در پی اس دی نگار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *