تحقیق درباره خواص و فوايد مواد غذايی

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word 

 (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات:10

 

 

قسمتی از متن فایل دانلودی:

مقدمه

در این تحقیق سعی بر این شده است که خواننده را با برخی از فواید مواد غذایی آشنا سازیم که اکثر این مواد غذایی در دسترس عموم مردم قرار دارد .

این مواد غذایی شامل مجموعه ای خلاصه شده از انواع مواد غذایی همچون میوه جات ، حبوبات ، سبزیجات ، مواد غذایی دریایی و… میباشد و امید است پس از مطا لعه این تحقیق لااقل تغییر کوچکی در نحوه استفاده از مواد غذایی مفید و موردنیاز بدن صورت گیرد.

 

خواص گوجه فرنگی

گوجه فرنگی از هزاران سال پیش مورد توجه بوده و برای برخی از درمان های طبیعی از آن استفاده می‌شده است.

مهم ترین تركیبات گوجه فرنگی شامل حدود ۸۰ درصد یا كمی بیشتر آب است و بقیه آن را پروتئین، چربی، قندهای مختلف از جمله گلوكز و فروكتوز، ویتامین‌های آ، ث، كا، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین ب،۵ اسیدفولیك، ویتامین E، اسید آمینه های ضروری، املاح معدنی از جمله كلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیوم، مس، منگنز، كبالت، روی و آرسنیك است و به تازگی وجود ید نیز در گوجه فرنگی گزارش شده است.

گوجه فرهنگی سرشار از ماده ای به نام لیكوپن است كه از آنتی اكسیدان ها به شمار می‌آید و در واقع لیكوپن تركیبی ضد سرطان است و خوردن گوجه فرنگی از سرطان لوزالمعده، پروستات، سرطان رحم جلوگیری می‌كند.

در طب سنتی نیز از گوجه فرنگی در جهت تسكین و بهبود بعضی بیماری ها نظیر آسم، سرفه، آنفلوانزا، امراض چشم، گوش درد، حصبه و تب زرد استفاده می‌كرده اند.

در تحقیقات اخیر نیز به نقش مؤثر آن در میكروب كشی (خاصیت ضد میكروبی)، ضد اسهال آن اشاره شده است.

پختن گوجه فرنگی به میزان ۲ دقیقه نیز باعث به وجود آمدن مواد ضد سرطان در گوجه فرنگی خواهد شد.

گوجه فرنگی حاوی اسید فولیك است و مواد غذایی كه دارای این تركیب شیمیایی باشند، مقاومت سلول‌ها را در برابر حمله سرطان ریه افزایش می‌دهند. بنابراین دانشمندان توصیه می‌كنند كه برای مبارزه با سرطان ریه می توان هر چه بیشتر از این نوع مواد غذایی استفاده كرد.

گوجه فرنگی در بعضی افراد ایجاد حساسیت می‌كند كه باید به آن توجه كرد. دانه های گوجه فرنگی حاوی نوعی روغن است كه برای تهیه مارگارین ، سالاد و انواعی از صابون مصرف می‌شود.

گوجه فرنگی را باید هنگامی كه كاملاً رسیده است، از بوته چید و مصرف كرد، گرچه شباهت‌هایی بین تركیبات گوجه فرنگی قرمز و سبز(نرسیده) وجود دارد، ولی رنگ های گیاهی موجود در گوجه فرنگی رسیده (قرمز) در سبز وجود ندارد و ممكن است گاهی در گوجه فرنگی سبز، مواد سمی وجود داشته باشد، گوجه فرنگی نارس و سبز مخصوصاً برای كلیه ها مضر است.

و….


 دانلود جدیدترین فایل های لایه باز در پی اس دی نگار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *